INTRODUKSJON

Velkommen skal du være!

PIKNIKK MED DØDEN er en splitter ny filmblogg dedikert til anmeldelser, artikler og andre type skriverier om filmer vi synes er verdt spre ordet om, enten det er den groveste Sleaze fra Hong Kong, kurositeter fra Tyrkia, en av 50-tallets mange monsterfilmer, gore-og splatterfilmer, exploitation eller bare filmer som er så pass dårlige at de faktisk er ganske kule.


Med andre ord, du vil nok ikke finne de mest populære titlene her inne, men heller et bredt utvalg av mer spesielle og uprofilerte filmer fra hele verden. Forhåpenligvis vil dette hjelpe til med å utvide filmsmaken i den kommende kulturhovedstaden - nemlig Stavanger.

Vi ser heller ikke bort ifra at det etterhvert vil dukke opp intervjuer med interessante personer innenfor de forskjellige filmsjangrene.

Ingen av oss er utdannet i journalistikk eller lignende, men vi skal prøve så godt vi kan å gi et omfattende innblikk i hva enn det måtte være. Oppdateringer hver dag kan vi ikke garantere, men hold øyene åpne, godsakene er på vei!

No comments: