NYTT FRA ONAR FILMS #1

På grunn av stor støtte fra Bill og hans fantastiske DVD-selskap, Onar Films, har PIKNIKK MED DØDEN bestemt seg for å legge ut litt oppdateringer fra gutta i Hellas.
Onar lover en ny DVD-utgivelse hver eneste måned, og denne månedens DVD er Orhan Atadenizs TARZAN IN ISTANBUL fra 1952. Denne Tyrkiske varienten av Tarzan har tidligere vært helt umulig å oppdrive, men nå er den tilgjengelig for enhver stakkars mann i en lekker innpakket DVD - klar for bestilling.

Image Hosted by ImageShack.us

I midten av neste måned kommer selskapet ut med Yilmaz Atadenizs SPY SMASHER fra 1968. Ifølge nettsiden deres, loves det en endeløs mengde med maskert action, stunts og galskap. Denne kurositeten har i tillegg aldri før blitt sett, som gjør denne utgivelsen til en slags verdenspremiere.

Til slutt kan vi røpe at neste anmeldelse er underveis. Det blir atter en obskur Tyrkisk film, men denne gang fra tidlig 90-tallet.

1 comment:

Jon Anders Klausen said...

stilig side! godt å se at det finnes flere som liker obskure tyrkiske filmer!!

når jeg begynner å få teken på mac-en min, og får tid, så kommer jeg til å legge ut litt forskjellige tyrkiske filmer på bloggen min.